Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Esküvőhelyszín Pécs

hu

Új szolgáltatással segíti a ZsÖK a házasulandókat a vírushelyzetben

Szerző: Halász Kinga

A koronavírus miatti korlátozó intézkedések nyomán az esküvőkön nem vehet részt a násznép, csupán egy rendkívül szűk kör. A csalódott házasulandóknak kínál új szolgáltatást a ZsÖK: online közvetítéssel követhetik nyomon a vendégek a ceremóniát.

- Sokat gondolkodtunk azon, hogy mivel kedveskedhetnénk azoknak a pároknak, akik erre a nehéz időszakra tervezték az esküvőjüket. Arra jutottunk, hogy azzal segíthetünk a legtöbbet, ha a szeretteik mind osztozhatnak a pár örömében – mondja Keszler Erika, a Boldogság Házát is üzemeltető Zsolnay Örökségkezelő NKft. esküvőszervezője.

A ZsÖK ezért kiépítette az online streaminghez szükséges kamera- és hangrendszert a Boldogság Házában. Az ifjú pár az esküvő előtt néhány nappal megkapja a linket, ezt átküldhetik a násznépnek, akik így otthonról, online követhetik a ceremóniát.

A szolgáltatás ezen a héten debütál és ingyenesen igénybe vehető a korlátozó intézkedések alatt. Ha sikeres lesz, akkor a későbbiekben továbbfejleszti a cég és állandó lehetőségként elérhető lesz a szolgáltatások között.

Halász Kinga

Támogatók