Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Esküvőhelyszín Pécs

hu

Zsolnay Negyed

A Zsolnay Kulturális Negyed Pécs ékköve. A város új kulturális centrumaként méltó módon él tovább a Zsolnay család egykor itt működő, világhírű kerámiagyárának öröksége.

Termek: Apostolos terem, Panoráma terem, E78 koncertterem. Szabadtéri helyszínek: Pirogránit udvar, Herkules udvar, Ginkgo tér.

A Zsolnay Kulturális Negyed Pécs ékköve. A város új kulturális centrumaként méltó módon él tovább a Zsolnay család egykor itt működő, világhírű kerámiagyárának öröksége. Az elmúlt években egy nemzetközi viszonylatban is kivételes, a maga nemében egyedülálló beruházás során új „város” jött létre a városon belül. Pécs kiemelkedő kulturális látványosságai és intézményei itt, az egykori gyár megújult, átalakított gyárépületeiben és környezetükben, mintegy 5 hektáron kaptak helyet. A Negyed többféle esküvőhelyszínnel és a Zsolnay Vendégházzal várja a házasulandó párokat, melyben 13, újonnan kialakított, 2-3-4 ágyas, pótágyazható apartman és egy akadálymentesített szálláshely található.

Termek


 

 

 • Apostolos terem


  A terem falait a különleges festéssel készült szentek és angyalok díszítik. A „Német szobában” hat nagyobb mezőben eltérő jellegű csempemezők láthatók az 1900-as évek elejéről. Felül perzsa modorú szegélydísz található. Körülbelül 100 fő befogadására alkalmas.

apostolos.tif-cmscrop

 

 • Panoráma terem


  A Panoráma terem nevéhez hűen csodálatos kilátást biztosít a szomszédos Pirogránit udvarra és a Cifra kéményre. A keleti, déli és nyugati irányban is hatalmas ablakokkal rendelkező terem befogadóképessége, körülbelül 100 fő. A terem polgári szertartásra nem, csak lakodalom céljára bérelhető.

panorama-6318-cmscrop

 

 • E78 Koncertterem


  A terem polgári szertartásra nem, csak lakodalom céljára bérelhető. Befogadóképessége körülbelül 200 fő.

 

e78-c308-cmscrop

Szabadtéri helyszínek


 

 

 • Pirogránit udvar

 

pirogranit-edd6-cmscrop

 

 • Herkules udvar

 

herkules-99f3-cmscrop

 

 • Ginkgo tér

 

ginkgo-88d2-cmscrop

Galériák

Megközelítés, parkolás

 

A Zsolnay Kulturális Negyed megközelíthetőségét itt találja.

 

terkep_zskn

Támogatók