Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Esküvőhelyszín Pécs

hu

Esküvőhelyszínek

Mondj igent helyszíneinken!

Tökéletes pécsi esküvőhelyszínek polgári szertartáshoz és lakodalomhoz.

Boldogság HázaA több évtizedes múlttal rendelkező, legendás esküvőhelyszín Pécs közelmúltban megújult fő tere, a Széchenyi tér fölött található.

A Boldogság Háza előtti hangulatos kis udvar tökéletes helyszín a násznép fogadásához. A házban található íves lépcsőn lehet megközelíteni az emeleti klimatizált dísztermet, ahol polgári esküvők és gyermekköszöntő ünnepségek is egyaránt tarthatók. A terem befogadóképessége körülbelül 100 fő.

Zsolnay Negyed

 

A Zsolnay Kulturális Negyed Pécs ékköve. A város új kulturális centrumaként méltó módon él tovább a Zsolnay család egykor itt működő, világhírű kerámiagyárának öröksége.

Termek: Apostolos terem, Panoráma terem, E78 koncertterem. Szabadtéri helyszínek: Pirogránit udvar, Herkules udvar, Ginkgo tér.

A Negyed többféle esküvőhelyszínnel és a Zsolnay Vendégházzal várja a házasulandó párokat, melyben 13, újonnan kialakított, 2-3-4 ágyas, pótágyazható apartman és egy akadálymentesített szálláshely található.

Világörökségi helyszínek és Középkori EgyetemCella Septichora Látogatóközpont, Ókeresztény Mauzóleum, Középkori Egyetem
 

Az UNESCO Világörökség részét képező műemlékegyüttes mára nem csak a turisták, hanem a házasodni kívánó fiatalok körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az 1600 éves falak, a Cella Septichora modern üveggel borított, 2 méter magasságban megmaradt kápolna falai között elterülő nyitott belső tér, valamint a Látogatóközponttól nem sokkal távolabb eső, a Szent István téren található Ókeresztény Mauzóleum, nemzetközi viszonylatban is ritka, bibliai témájú falfestményei is ideális közeget biztosítanak mindazok számára, akik nem szokványos keretek közt kívánják kimondani a boldogító IGEN-t.
 

A helyszínek befogadóképessége:

 

  • Látogatóközpont: 100 fő. (A Cella Septichora Látogatóközpont 2022. június 6-tól várhatóan 2023. év közepéig felújítás miatt zárva tart.)
  • Ókeresztény Mauzóleum: 100 fő
  • Középkori Egyetem beltér: 50 fő
  • Aranyos Mária kápolna park: 150 fő
  • Északi Várfal Sétány: 150 fő

Esküvőhelyszínek

Támogatók